ژرفا و پرشیا-اخبار برندها-اقیانوس آبی خبر

استارتاپ «ژرفا» از صندوق VC پرشیافاند جذب سرمایه کرد

استارتاپ «ژرفا» از صندوق VC پرشیافاند جذب سرمایه کرد

استارتاپ ژرفا در پاییز امسال توانست سرمایه مورد نیاز خود را از صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر پرشیافاند تأمین کند. وی سی پرشیا بر اساس استراتژی‌های کلان مجموعه و با بررسی روند سرمایه‌گذاری‌های نوآورانه، اقدام به سرمایه‌گذاری در این استارتاپ فعال در حوزه اینشورتک نموده است. رقم این سرمایه‌گذاری اعلام نشده اما تیم ژرفا این موضوع را آغازی برای یک همکاری مفید دانسته که به رشد این تیم بینجامد.


اقیانوس آبی خبر – اخبار برندها|ژرفا استارتاپی فعال در حوزه بیمه و فناوری در روز دوشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۰ از جذب اولین راند سرمایه خود از طریق صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر پرشیا خبر داد. استارتاپ ژرفا در سال ۹۸ با هدف رفع نیاز تحلیل ریسک تقلب در صنعت بیمه به اکوسیستم استارتاپی کشور وارد شد. این استارتاپ با بهره‌گیری از تخصص و نوآوری به دنبال جلوگیری از بروز تقلب در صنعت بیمه و آسیب به بدنه اقتصادی و مالی کشور است.

به قابلیت‌های تخصصی

از مهم‌ترین دلایلی که تیم سرمایه‌گذاری پرشیا برای سرمایه‌گذاری بر استارتاپ ژرفا اعلام داشتند، می‌توان به قابلیت‌های تخصصی، سابقه فعالیت افراد تیم در حوزه تحلیل داده و هوش تجاری و به همان میزان آگاهی آن‌ها نسبت به معضلات صنعت بیمه اشاره کرد.

این استارتاپ اخیراً محصول جدید خود را با عنوان «سامانه دستیار بیمه ژرفا» به مرحله استفاده در شرکت‌های بیمه رسانده است. این سامانه بستری برای ارائه تحلیل‌های داده ریسک تقلب در رشته بیمه شخص ثالث و رشته درمان است.

توسعه محصول اولیه

«شهلا مردانی» مدیرفنی و هم بنیان‌گذار استارتاپ ژرفا در پاسخ به این سؤال به چه دلیلی اقدام به جذب سرمایه کردید؟ گفت: «پس از توسعه محصول اولیه ژرفا و کسب درآمدی مختصر از آن، در راستای آماده‌سازی و ارتقا نسخه بعدی سامانه از حمایت‌های مالی و معنوی دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران، پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، ستاد هوشمندسازی و اقتصاد دیجیتال استفاده کردیم، از این رو موفق شدیم نسخه بعدی دستیار بیمه را توسعه داده و مجوز دانش بنیانی را اخذ کنیم. خوشبختانه حمایت‌های صندوق نوآوری و شکوفایی برای شرکت‌های دانش بنیان مناسب بود و ما برای حضور در نمایشگاه‌ها، دوره‌های آموزشی و حتی تحقیق و توسعه از آن خدمات بهره بردیم؛ بنابراین با استفاده از حمایت‌ها به صورت بوت استرپ فعالیتمان را ادامه دادیم، اما در برهه‌ای با توجه به نیازهای ایجاد شده، افزایش قدرت و سرعت در کسب و کارمان لازم بود که تأمین مالی به شکل دیگری اتفاق بیفتد، بر همین اساس تصمیم به جذب سرمایه گرفتیم».

جذب سرمایه-اخبار برندها-اقیانوس آبی خبر

آغاز فرآیند جذب سرمایه

«طیبه قنبری» مدیرعامل و بنیان‌گذار استارتاپ ژرفا نیز در خصوص تجربیات خود در موفقیت جذب سرمایه این گونه توضیح داد: «در آغاز فرآیند جذب سرمایه، وی سی‌های مختلفی را مورد بررسی قرار دادیم و آن‌هایی که به حوزه ما علاقه‌مند بودند یا در این حوزه فعالیت داشتند را برای مذاکره انتخاب کردیم. حین مذاکرات از منتورها و تیم‌هایی که اخیراً جذب سرمایه داشتند نیز نظر و مشورت‌های لازم را دریافت کردیم. یکی از نکاتی که سایر استارتاپ‌ها باید در نظر داشته باشند، این است که در FP هزینه‌ها و درآمدها را باید مبتنی بر برنامه عملی قابل اجرایی بنویسند، چراکه تخمین پایین یا بالای هر کدام از این موارد تبعاتی دارد، ضمن اینکه همین اعداد و ارقام در صورت رسیدن به قرارداد سرمایه‌گذاری تبدیل به kpi برای تیم می‌شود».

او در مورد معیارهای ژرفا برای جذب سرمایه اضافه کرد: «به عنوان تیم سرمایه‌پذیر ما نیز معیارهایی را برای خود در نظر گرفته بودیم، به طور مثال، صرفاً به دنبال سرمایه نبودیم. نگاه کلان داشتن وی سی در همکاری، درگیر میکرومنیج نشدن شاخص‌ها در آینده و رضایتمندی تیم‌های فعلی آن‌ها بسیار برایمان اهمیت داشت.» او ابراز امیدواری کرده که این همکاری بین ژرفا و پرشیافاند نقطه شروعی برای وقوع اتفاقات خوب در ژرفا و صنعت بیمه باشد.

شرکت پیشگامان کارآفرینی پرشیا یک صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر است که با نام پرشیافاند شناخته می‌شود و از سال گذشته شروع به فعالیت نموده است.

World of Words

منبع: persia


دیدگاه ها بسته شده اند.