برند فاکسکان بزرگترین تولیدکننده زنجیره تامین اپل که در حال حاضر آیفون ۱۲ را مونتاژ میکند، از سودی بالغ بر ۱ میلیارد دلار در سه ماهه اول ۲۰۲۱ خبر داده که رقمی بالاتر از همه پیشبینیهای فعالان بازار است.
اقیانوس آبی خبر – اخبار برندها|برند فاکسکان چندی پیش گفته بود افزایش تقاضا برای خرید محصولات الکترونیکی توسط کاربرانی که از داخل خانه کار میکنند، باعث افزایش ۴۴ درصدی درآمدهای این شرکت در سهماهه اول ۲۰۲۱ شده بود. این شرکت حالا رسما اعلام کرده که در این بازه زمانی ۱ میلیارد دلار سود به دست آورده است.
طبق گزارش
به گزارش رویترز، Hon Hai Precision Industry Co، شرکت مالک فاکسکان میگوید در بازه زمانی ماه ژانویه تا مارس ۲۰۲۱ حدود ۱.۰۱۱ میلیارد دلار سودآوری داشته است. این رقم در بازه زمانی مشابه سال ۲۰۲۰ حدود ۷۵.۲۹ میلیون دلار بود. تحلیلگران پیشبینی کرده بودند که سود این شرکت در سهماهه اول ۲۰۲۱ به حدود ۸۷۵ میلیون دلار برسد.
فاکسکان-آیفون
فروش آیفون معمولا به خاطر معرفی پرچمداران اپل در فصل پاییز و تعطیلات سال نو در سهماهه پایانی سال میلادی به بیشترین سطح خود میرسد، ولی سری آیفون ۱۲ پارسال به خاطر مشکلات ناشی از همهگیری ویروس کرونا با تاخیر معرفی و عرضه شد. در نتیجه، بخشی از فروش به سال ۲۰۲۱ منتقل گردید.
خبر افزایش سود این برند در شرایطی منتشر میشود که این شرکت با جذب نیروهای جدید در خط تولید به دنبال تامین سفارشات و آماده شدن برای تولید سری آیفون ۱۳ خواهد بود. برند فاکسکان به نیروهای جدیدش وعده داده که در صورت تداوم حضور در خط تولید این کمپانی میتوانند از مزایای تقریبا هزار دلاری بهرهمند شوند.
بزرگترین شریک اپل
افزون بر این، بزرگترین شریک اپل در بخش تولید حالا در سایه موفقیتهای تجاری خود به دنبال احداث خطوط تولید خودروهای برقی است. چندی پیش در شایعات اعلام شده بود که این شرکت میخواهد با خود اپل در زمینه تولید این خودروها همکاری کند.
درآمد فاکسکان با رشد ۲۰ درصدی در فصل دوم ۲۰۲۱ به ۴۸.۷ میلیارد دلار رسید
افزایش تقاضا برای آیفون و سایر دستگاههای الکترونیکی روزهای خوبی را برای برند فاکسکان رقم زد و باعث شد درآمد این شرکت در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۱ با رشد ۲۰ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل به ۴۸.۷ میلیارد دلار برسد.
همین نیاز باعث شده که تقاضا بالاتر رفته و به افزایش درآمد برند فاکسکان کمک کند. البته گفتنی است این شرکت به دلیل کمبود جهانی تراشه، همچون بسیاری از شرکتهای مطرح بازار با مشکلاتی دست و پنجه نرم میکند.
بحران کمبود تراشه
بحران کمبود تراشه که از چند ماه پیش به وضوح روی بازارهای مختلف وابسته به آن سایه انداخته، این روزها در بدترین شرایط خود قرار دارد و مهمترین خروجی آن کمبود تجهیزات و افزایش قیمتهاست.
در حال حاضر این برند کماکان با مشکل تامین قطعات تراشه روبرو است. گفته میشود این مشکل میتواند بر درآمد فاکسکان تا سال ۲۰۲۲ تاثیر منفی بگذارد.
World of Words