آی قصه و یونسکو

آغاز همکاری برند آی قصه با یونسکو در حوزه محیط زیست

آغاز همکاری برند آی قصه با یونسکو در حوزه محیط زیست

آی قصه با حمایت یونسکو با شعار «مواظب کره زمین باشیم» قصه‌های صوتی در حوزه خشکسالی و تغییر اقلیم منتشر خواهد کرد.


اقیانوس آبی خبر – اخبار برندها|«حمیدرضا میرزاده»، نویسنده مجموعه داستان‌های محیط زیست، در مورد همکاری یونسکو و آی قصه گفت: «ما پیشتر در آی قصه داستان‌هایی درمورد محیط‌زیست و حیوانات تولید می‌کردیم که بچه‌ها آن را خیلی دوست داشتند. سپس تصمیم گرفتیم تا همکاری‌های خود را گسترش دهیم و داستان‌های بیشتری تولید کنیم.»
او همچنین گفت: «به همین دلیل مجموعه جدید قصه‌های حیوانکی با حمایت سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد (یونسکو) که یکی از اهداف آن حمایت از کشورهای عضو در زمینه آموزش محیط زیستی است، تهیه و تولید شده تا مخاطبان یونسکو همانند کودکان افغانستان نیز شنونده این مجموعه باشند.»
میرزاده همچنین در ادامه توضیحات خود درباره همکاری آی قصه و یونسکو، گفت: «بر همین اساس آی قصه با حمایت و همکاری دفتر منطقه‌ای یونسکو در تهران و کمیسیون ملی یونسکو در ایران در مرحله اول تعدادی قصه صوتی برای بچه‌ها در مورد موضوعات خشکسالی و تغییر اقلیم تولید کنیم.»
از این مجموعه تاکنون ۵ قصه صوتی با عناوین «از فرار مغزها تا فرار خرس‌ها»، «جلسه کاملاً محرمانه مهاجرت پرندگان»، «ابرکوچولو تشنه می‌شود»،‌«یوزپلنگ طلایی بزن کنار» و «ابر کوچولو و پرنده مهاجر» تهیه شده‌اند.
این مجموعه با کارگردانی پوریا عالمی، آهنگسازی بامداد افشار، گویندگی نگار استخر، پیمان فاطمی، یاشار ابراهیمی و مهسا نوروزی و با تصویرسازی مجتبی حیدرپناه هم‌اکنون روی اپلکیشن آی قصه منتشر شده است.
این روزها که والدین کمتر فرصت پیدا می‌کنند برای کودکان قصه بگویند و نیاز به داستان صوتی کودکانه احساس می‌شود، اپلیکیشن آی قصه با ارائه قصه‌های صوتی در تسهیل حمایت از کودکان گام برداشته است. این روند نه تنها کمک خواهد کرد تا کودکان از قصه‌های صوتی استفاده کنند، بلکه به قصه‌هایی بر اساس نیازها و مسائل روز دست پیدا خواهند کرد.
همکاری آی قصه با یونسکو در حوزه محیط زیست نیز در همین راستاست. علاوه بر آن این همکاری بین‌المللی شرایطی را ایجاد خواهد کرد که آی قصه بیشتر از گذشته به مخاطبان فارسی زبان غیر ایرانی هم معرفی شود.
همچنین مدیرعامل و هم‌بنیان‌گذار آی قصه با بیان اینکه با مشاهده رشد تعداد مخاطبان آی قصه، متوجه شدیم کاربران نابینا امکان استفاده از این اپلیکیشن را ندارند، از رونمایی امکان دسترسی برای نابینایان در روز 14 بهمن خبر داد.
«پوریا عالمی» در مورد هدف از ارائه نسخه جدید آی قصه گفت: «رشد مخاطب و استفاده از اپلکیشن آی قصه خیلی خوب بود و ما خوشحال بودیم که کودکان زیادی شنونده و مخاطب اپلیکیشن ما هستند. تا این‌که در این راه و بر اساس نظرات و بازخوردهایی که از مخاطبان می‌گرفتیم متوجه شدیم که از بخش زیادی از کاربران خود غافل بودیم. چون خانواده‌ها و کودکان و نوجوانانی هستند که نمی‌توانند از اپلیکیشن آی قصه استفاده کنند.»
عالمی در بخش دیگری از توضیحات خود گفت: «در واقع مثل بیشتر اپلیکیشن‌ها ما نیز یک قابلیت عمومی را در نظر گرفته بودیم که همه می‌توانند بشنوند و ببیند و یا حتی از انگشتان خود استفاده کنند. اما در پژوهش‌های خود متوجه شدیم ۲۰ درصد مردم جهان دچار نوعی از معلولیت هستند. این یعنی از هر صد کودک بیست کودک نمی‌توانند از موبایل یا اپلکیشین به راحتی استفاده کنند.»

World of Words

منبع: اقیانوس آبی خبر


دیدگاه خود را در میان بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *