windows-11

ویندوز ۱۱ در آستانه سهم ۲۰ درصدی از کاربران استیم قرار دارد

ویندوز ۱۱ در آستانه سهم ۲۰ درصدی از کاربران استیم قرار دارد

براساس آمار جدید نرخ استفاده از ویندوز ۱۱ در پلتفرم استیم، این سیستم‌عامل به سهم ۲۰ درصدی نزدیک شده است.


اقیانوس آبی خبر – اخبار برندها|Valve نتایج نظرسنجی ماهانه سخت‌افزاری و نرم‌افزاری استیم را منتشر کرده است. گزارش ماه مه ۲۰۲۲ نشان می‌دهد ویندوز ۱۱ همچنان به روند گسترش پذیرش خود ادامه می‌دهد و حالا به مرز تصاحب ۲۰ درصد از سهم بازار نزدیک شده است.
به گزارش Neowin، سهم ویندوز ۱۱ در ماه مه ۲۰۲۲ از ۱۸٫۹۴ درصد به ۱۹٫۵۹ درصد رسیده و این یعنی یک‌نفر از هر پنج مشتری استیم از این سیستم‌عامل استفاده می‌کند. با وجود رشد سالم ویندوز ۱۱، ویندوز ۱۰ با سهم ۷۳٫۸۹ درصد (افزایش ۰٫۳۴ درصدی) همچنان در رتبه یک پراستفاده‌ترین سیستم‌عامل میان کاربران استیم قرار دارد. مایکروسافت حداقل تا سال ۲۰۲۵ از ویندوز ۱۰ پشتیبانی خواهد کرد، بنابراین انتظار نمی‌رود این سیستم‌عامل به‌زودی جایگاه خود را از دست بدهد.
ماه‌های گذشته شاهد از دست دادن سهم نسخه‌های قدیمی‌تر ویندوز بودیم اما درصد استفاده از این سیستم‌عامل‌ها درمجموع کمی بیش از سه درصد است. به‌طور کلی ۹۶٫۶۸ درصد از کاربران استیم، از نسخه‌های مختلف سیستم‌عامل ویندوز استفاده می‌کنند. macOS اپل با سهم ۲٫۲۰ درصد جایگاه دوم این فهرست را به‌خود اختصاص داده و لینوکس با سهم فقط ۱٫۱۲ درصدی در جایگاه سوم قرار دارد.

در بخش سخت‌افزار، محبوب‌ترین پردازنده‌ها، کارت گرافیک‌ها و کانفیگ‌هایی که مشتریان استیم برای اجرای بازی‌های موردعلاقه خود از آن‌ها استفاده می‌کنند در ادامه آورده شده است:
پردازنده: تراشه‌های چهار هسته‌ای با فرکانس ۲٫۳ تا ۲٫۶۹ گیگاهرتز اینتل ۶۷٫۱۹ درصد (منفی ۱٫۲۳ درصد) و AMD معادل ۳۲٫۸ درصد (مثبت ۱٫۲۴ درصد)
گرافیک: انویدیا ۷۵٫۹۳ درصد، AMD معادل ۸٫۹۵ درصد و اینتل ۸٫۹۵ درصد. محبوب‌ترین کارت گرافیک‌ها نیز به‌ترتیب انویدیا GTX 1060، انویدیا GTX 1650 و GTX 1050
رم: ۱۶ گیگابایت
حافظه ویدویی: هشت گیگابایت
صفحه‌نمایش: وضوح ۱۰۸۰ در ۱۹۲۰ پیکسل
واقعیت مجازی: هدست Oculus Quest معادل ۴۷٫۹۹ درصد (مثبت ۰٫۰۱ درصد)، هدست Valve Index معادل ۱۵٫۷۹ درصد (مثبت ۰٫۴۴ درصد) و Oculus Rift معادل ۱۰٫۹۴ درصد (منفی ۰٫۱۲ درصد)
مایکروسافت سال گذشته فروشگاه آنلاین ویندوز، یعنی مایکروسافت استور را بازطراحی کرد تا قابلیت‌های بیشتری به کاربران ارائه شود. ردموندی‌ها در مراسم بیلد ۲۰۲۲ قابلیت‌های دیگری نیز برای مایکروسافت استور معرفی کرده‌اند که روی توسعه‌دهندگان و کاربران عادی تمرکز دارند. مایکروسافت می‌گوید قابلیت‌های جدید ساخت و پیداکردن اپلیکیشن‌ها را در فروشگاه ویندوز ساده‌تر می‌کند.
براساس گزارش ویندوز سنترال، اولین قابلیت جدید و مهم مایکروسافت استور Restore Apps است که به بخش My Library اضافه می‌شود.
مایکروسافت می‌گوید ازاین‌پس تمامی توسعه‌دهندگان می‌توانند اپلیکیشن‌های Win32 بسته‌بندی‌نشده را نیز در مایکروسافت استور ثبت کنند. تا پیش از اعمال تغییر جدید، اکثر توسعه‌دهندگان مجبور بودند وارد فهرست انتظار شوند و منتظر تأیید اولیه بمانند. این تغییر جدید خبر خوشی برای توسعه‌دهندگان مستقل است.
در نسخه جدید مایکروسافت استور، توسعه‌دهندگان به ابزارهای تحلیلی متنوع‌تری دسترسی خواهند داشت تا از عملکرد اپلیکیشن‌های Win32 خود با جزئیات بیشتری مطلع شوند. مایکروسافت پلتفرم تبلیغاتی جدیدی نیز برای توسعه‌دهندگان طراحی کرده است تا توسعه‌دهندگان بتوانند اپلیکیشن‌های خود را به کاربران بیشتری نمایش دهند. تبلیغات نیز در بالای نتایج جست‌وجو نمایش داده خواهند شد. اپ استور اپل و پلی استور گوگل هم جایگاه تبلیغاتی مشابهی دارند.

World of Words

منبع: neowin.net


دیدگاه خود را در میان بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *